Thursday, September 9th 2010, 11:44pm UTC+2
You are not logged in.
Dear visitor, welcome to Ikariam SI. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
, ker jih je precej...ali te potemtakem ne morejo napovedati vojne?
?
....poleg tega pa kakor visim lahko v njem podatke tudi sam spremeniš sebi v prid ni tako?
Sem pa nekomu pisal, in upam da nam ga bo naredil...oz. prevedel karkoli pač počnejo z tem
Načeloma bi se to lahko uporabilo kot začasno rešitev, če ne bo converter hitro narejen, vam pa še sporočim kako je glede tega...
Ne, hecam se, upam da bodo vsi imeli vsaj kanček ponosa, in se ne bodo spuščali na takšen nivo da bi prirejali podatke...ali pač?
This post has been edited 1 times, last edit by "FricFrac" (Jan 12th 2009, 1:12pm)
Dovoljeni sta dve temi za vsako vojno: tema z napovedjo vojne In tema samo z vojnimi poročili napadov(vojna PN).
Takole je napisano v pravilih.
Ne vem zakaj se na forumu pojavljajo trditve, da vojna napoved ni veljavna, če se ne odpreta obe temi. Izraz dovoljeno ne pomeni obveze!
Je pa vsekakor lažje obdržati vojno aktualno, če se odpre tudi tema s poročili in vanjo le-ta lepijo.

hahahaha ko pa take cujemPozdravljeni!
Ponovno se vrača na ta forum skrivnostni vodja in predvsem igralec SkyKnight oziroma 007. Poznajo me vse pomembne vodje začetnih in sedanjih alians ampak me ne morejo najti. Še vedno igram in imam svojo alianso (z veliko člani) in ko bo čas se bomo ponovno vrnili na vrh ter vrnili vsem pametnjakovičem in smohvalnežem. Spomni se me pomembni Imprerator, Goten ter vsi "pomembni" igralci v tej igri tudi GO-ji.
Lep pozdrav - Se vidimo ! ! !
Skrivnostni SKYKNIGHT oziroma 007