Thursday, September 9th 2010, 11:22pm UTC+2
You are not logged in.
tukaj se resno pogovrajamo, ni pa to oddelek za humor! pa še to nsemiseln humor...
ker se počutijo močne le za računalnikom

ob tem pa še 4000 marmorja na uro... pa to je še malo... da se še bolj razviti rudnike... takrat ti je ropanje le obstranski zaslužek, ne pa glavni vir dohodka kot v tvojem primeru. In če igraš na moj način se hitreje razvijaš kot pa če na tvoj način
oz bolje povedano --> kradete skupnosti, za skupnost pa nič ne naredite (sebičnost, egoizem)
jaz raje delam na skupnosti in razvijam otoke... raje poglej druge serverje kjer imajo razvite rudnike že preko 40 stopnje... pri nas je pa totalno druga zgodba zato ker hočejo bit vsi boljši od drugih in imeti več surovin in zato ropate okoli
pač egoizem in sebičnost kot sem že gor omenil, torej bii ropar ni častno 
kaj pa dobim z pobijanjem vojske? nek papir kjer piše zmagal si
jupi !
zdaj veš, zakaj se torej bolje razvijam z črpanjem
in ko se bo vaše območje tudi razvilo, boš prišel do tega da je črpanje in razvoj rudnikov in žag najboljša zadeva.
če mi pa kaj manjka grem pa še po 80k pakete v kakšna redka mesta na mojem območju 

lahko greš malo na ika-world Top Islands pogledat 
This post has been edited 10 times, last edit by "zdope-a81" (Aug 8th 2010, 12:13pm)
če mi pa kaj manjka grem pa še po 80k pakete v kakšna redka mesta na mojem območju 
Da dobiš enako število suruvin se pa tudi ne strinjam
Jaz imam lahko rudnike še prižgane in mi še dodatno koplje medtem, ko jaz farmam okoli seveda z določenim številom enot, da mi ne gre preveč v minus.
No to je moje mnenje. Igram igrico tako kot Hudički in ti moram povedati, da nam gre z razvojem odlično, če pa tebi ni šlo, ko si igral tako kot ti potem pa pač nisi znal
oz bolje povedano --> kradete skupnosti, za skupnost pa nič ne naredite (sebičnost, egoizem)
Me pa zanima tvoj odgovor na tole.
igralcev z 50k točk pa tudi ne mislim...
torej, ne moreš delat primerjave med hudičevim grabnom in mano... ker zgleda ima hudičev graben okoli sebe strahopetce, ki že 6 mesecev nič ne naredijo za obrambo in jih lahko skos ropa... kar je tudi čudno... kajti ko enkrat začneš ropat vse okoli sebe, ali 1. hitro vsi zginejo zaradi neaktivnosti, ali pa zgradijo skrivališča in vojsko in ti otežijo delo... torej mi je zelo čudno, kako lahko hudičev graben v taki harmoniji ropa... 400k surovin na dan sigurno ne dobi od ropanja...
prav spomnim se kaj se onfire igralcu delal... mene malo težko orpate tako da veste, da bojo surovine v mestu
torej, če ste 2-3 igralce lahk oropal, še ne moreš govoriti o celi aliansi
kajti konec koncev mora vsak prvo za svoja mesta poskrbet (glede skrivališč), šele nato za alianso 
v vsakem primeru ne pridelaš več kot 480k surovin na dan
jaz pa jih
saj že načrpam več kot 300k + kaj zropam... pa ti moraš za 400k surovin najti 3-4 potencialne tarče z 80k surovin (kar ni tako lahko vsakodnevno početi, ker več kot ropaš manj je farm), jaz pa lahko zropam enega igralca, pa lepo sedim na kavču brez ikariama cel dan, pa sem na istem ko ti. Le razlika je v tem, da si ti 2 uri pošiljal vohune da si našel primerno tarčo ter nato še 10 ur pošiljal rope, jaz pa sem igral tenis in nekaj naredil za svoje telo 

--> kako potem da rabiš gumb da pršparaš 5 min? se ti kam mudi?
This post has been edited 4 times, last edit by "zdope-a81" (Aug 8th 2010, 1:39pm)

hahaha
pa razloži kaj se je po tej 2. bitki zgodilo s tvojim računom? na tistem otoku brez alianse in 400GT leži že kar nekaj časa 

This post has been edited 2 times, last edit by "zdope-a81" (Aug 8th 2010, 1:50pm)
to je bilo na 31:49 31:49 kjer nimam več mesta
no potem si še 2 krat probal vendar takrat nisi nič odnesel... skratka prišel si pogledat kaj dogaja v mojem praznem mestu 
če se ne spomniš
takrat, je ranakah sodeloval z našo alianso GLC (baje tako je tajnik reku), obenem pa rekel da bo branil seiduno, ki je napadal člana alianse GLC. pa sem jaz ranakah pisal, naj se odloči za koga bo sedaj delal. ali za VALO ali za GLC, saj ne moreš sodelovati med 2 aliansama ki se napadata med sabo (konflikt interesov). človek je pa popenil, kot da sem mu odrezal nogo... in sta prišla oba skupaj k meni na 27;:46
takrat je VALA le bežala po 14 urah bitke(oz. pred nočjo so zbežali)
da vidm kaj pravita eminem in jureku na to 
ti si bil pa ves samozavesten... potem smo imeli zabavo pri meni --> GLC and BOOM vs. VALA pa ste zbežali... nato si pa zbežal v BOOM...
torej seiduna, ne se delat ne vem kakšnega vojaka
bil si preveč zagret, na koncu smo te pa z mrzlim tušom ohladili in si mogel prestopiti k BOOM ker si videl, da je porazila VALO
obenem so pa BOOM.ovci videli da si napadalec brez premisleka... napadaeš pa tudi če veš, da nimaš šans pa so te vzeli medse 
enkrat si me oropal ko nisem bil prisoten, potem si pa mislil da ti bo to kar vsak dan uspevalo pri igralcih BOOM in pri meni, pa se je kasneje izkazalo drugače kajne 
če si mi pa vzel 80k surovin, pa nisi nič posebnega
sem jih jaz vzel drugim več kot milijon (s tem da sem nekaj daroval)
This post has been edited 4 times, last edit by "zdope-a81" (Aug 8th 2010, 2:50pm)
primer--> ni denarja brez dela--> torej moraš malo več delat, če si hočeš omogočiti tak način igranja kot ga ima hudičev brat. ne pa da zahtevaš spremembo zato, ker se ti nekaj ne da. kot sem rekel, potem raje nehaj igrat igro, če se ti ne da!
kajti jaz to nisem bil!!! če je pa za vas off-topic to, da se zagovarjam na vaše blatenje in žaljenje mojega imena je pa to vaš problem. Jaz imam vso pravico oprati svoje ime, saj širite veliko neresnice.
vem da me 99,999 % ljudi na temu serverju ne mara
ampak noben nima tehtnega razloga za sovraštvo usmerjeno proti meni
pač folk me ne mara, ker vas znam zatreti z resnico in argumenti
in vam ne pustim obračati besedo v vašo korist. 2. stvar zakaj me ne marate je pa to, da se ne pustim blatit, in sem pripravljen napisat celo knjigo, pa če bo od 100.000 ljudi mene le 1 človek dojel
kajti veliko ljudi je trmastih in se ne pusti nikoli prepričati, tako kot seiduna, ki ima še vedno v glavi zmagoslavje, ki pa je bilo v resnici njegov beg v alianso ki ga je porazila...
kar pa ni ideja igre, da se spreminja igra glede na zahteve določenega tipa igralca
špil je narejen za vse tipe igralcev.This post has been edited 2 times, last edit by "zdope-a81" (Aug 8th 2010, 3:00pm)