A kdo ve kaj se dogaja kadar je račun neaktiven? Črpanje surovin se zmanjša, raziskovanje se zmanjša. A se tudi potreba po vinu zmanjša? In pa kaj se dogaja z zadovoljstvom. A začnejo meščani zapuščati m.h. čeprav je vina dovolj?
Namreč ne vem, ali bi šel na dopust ko bom odsoten ali naj pustim račun aktiven (vendar potem bo 8 dni račun neaktiven). Kajti za priprave vina je potrebno vedeti točno kako deluje krčma ko je račujn neaktiven, da mi ga pred vrnitvijo ne zmanjka...
Hvala za pomoč!
LP
prispevek je urejen 1 krat. Zadnje urejanje od "zdope-a81" (30.07.2010, 14:12)
Pošlji tovorno ladjo z enim lesom najdlje kolikor se da. Seveda igralcu z manj točkami. Če imaš kakšen dan v eno smer si tako 2 dni aktiven. Ali pa kaj podobnega. Sicer pa mislim, da če je vina dovolj potem poteka vse enako kot pa če si altiven.
tole je sicer samo moje predvidenvanje, mislim pa da se v bistvu vse zamzne za čas dopusta. tako proizvanje surovin, raziskovalnih točk,... tako da po mojem prebivalci tudi vina ne potrebujejo tacas. pa saj so na dopustu, torej jih ni doma.
tole je sicer samo moje predvidenvanje, mislim pa da se v bistvu vse zamzne za čas dopusta. tako proizvanje surovin, raziskovalnih točk,... tako da po mojem prebivalci tudi vina ne potrebujejo tacas. pa saj so na dopustu, torej jih ni doma.
za količino vina ki ga imaš v skladišču, imaš dovoljeno skripto, ki ti pokaže koliko dni ttaja zaloga vina...jst držim zalogo približno 14-15 dni....-tako da imam zmerom med 15k in 20k v skladišču
Heh - Le kej nej npišem ?? sem prelen de bi kaj napisal ...